har man inga kompisar så...


skulle inte tro det va...


...

Ska sluta skriva blogg

"Äntligen"

Vakna idag av att mamma ringde och fråga om jag kunde köra in till stan för att lämna ett kvitto till min syster. Väl uppe så upptäckte jag att Tobbe hade ringt och skickat SMS där han frågade om vi skulle ta en fika. skynda hynda som man brukar säga så stack jag in till staden och letade parkering då Kim plötsligt ringde helt oväntat för att fråga om jag skulle med och fika. Lämnade kvittot till syrran och träffade Kim för att sedan gå och fika väl påväg till Fenix så tänkte jag att det var dags att köpa ett par nya byxor så vi gick in på Carlings för att kolla läget där. Efter ett tag så anslöt Henke sig till oss efter att jag letat efter byxor ett tag. Efter många om och men så hittade jag ett par Levis som jag tänkte prova, väl på väg till provhytten så såg jag till min förvånan att bredvid rovhytten så var där en hylla full med Dickies byxor och tröjor. Den känslan jag fick där var som när man var barn och vaknade på julafton för att sitta och titta på alla julklappar och försöka lista ut om man skulle få det man önskat sig. Så nu efter flera års letande efter ett par Dickies byxor i Kristianstad så har jag äntligen (som Gert Fylking skulle sagt) hittat det. Kommer fler par jeans i min hylla ska ni se! =)


Här har ni en bild på byxorna:

i bring what future will bring in future my young human!

TED : Jeff Han (2006) Ideas Worth Sharing


Apple

You touch my touch, my iPod touch!


2008-02-10

Här kommer en bild på min lilla baby:


inte photoshopat på ett tag nu men jag tror att det blev bra... =)

2008-02-09

Efter att ha varit sjuk och inte ha kunnat göra något sen i onsdags så fick jag impulsvibbar skickade igenom min kropp i morse som sa att jag skulle in till stan och köpa en iPod touch. Sjukt nöjd måste jag säga att jag är. =)

2008-02-06

Var inne på JME Data idag och köpte ett nytt grafikkort. Vad som hände resten av dagen kan ni läsa på stellans blogg. (länk finns till höger)
411012-60

ttyl

RSS 2.0