Köpt lite nya saker.


1. Asus VW222U 22" Wide TFT Svart Analog/DVI 2ms Widescreen


2. 2st Kingston KVR533D2N4/512 512MB DDR2 PC2-4200 533MHz

"Goda gärningar"


Kan man verkligen göra en god gärning? Jag menar, när man gör en god gärning så gör man ju den för att framstå som en bättre person, och enligt mitt tycke så är det att vara självisk.


lite bilder från tiden som gått...


Desert Storm

Blogg-torka.... kommer kanske något intressant sen när jag har lust att skriva om något. tänker inte bara skriva bara för att ni ska ha något att göra med era värdelösa liv!

2008-01-05

Idag har det inte hänt allt för mycket och det komemr antagligen inte att hända mycket heller. Jag har precis duschat och ska ringa Kim så att jag kan hjälpa honom lite med hans PC. Ikväll får det väl bli lite Call Of Duty 4: Modern Warfare med Staffan och Dolle eller så får det bli i all sin ensamhet, time will tell!



Tog en liten rökpause och gick ut i härligheten som mötte en utanför dörren. tog lite bilder så ni får se.


Nu ska jag köra till stan för att träffa Henrik sen får jag se vad som händer...

2008-01-04

Idag var en rolig dag på Lernia, varpå jag nästan gjorde klart röret. På måndag så ska jag svetsa igen alla bitar som jag idag punktade fast.

Blev ganska stressigt efter det att jag kom hem eftersom att Kasper hade kallat till en After Work på Modesto kl 18.00.
Jag kom hem la mig vid TV:n, åt lite revben och potatissallad med Mamma och sen bar det av in i duschen som
den stressade lilla bäver jag var.
Väl ute ur duschen flög kläderna på och sen bar det av mot Sommarlust Kiosken där jag var tvungen att stilla mitt begär och sen var det precis att jag kom med bussen. Väl framme på Modesto strax efter 6 så satt där bara ett bekant ansikte, närmare bestämt Fredrik.
Folk trillade in efter hand och tillslut en timme efter det att jag anlänt så steg Kasper in (oväntat). Det blev en lite Tappas i form av Heta TigerRäckor med en twist i form av soppa. Tiden gick och gick, till slut så var klockan kvart i elva och då begav jag och Henrik oss till Banken för att där mötas upp av Hägg, Isse och Axel. Väl inne på Banken blev det en Jack Daniels o Cola och lite Black Jack där allt slutade med ett stort hål i fickan.
Trött och uttråkad där som vanligt så körde Henrik hem mig varpå jag somnade snabbt och lätt i sängen.

2008-01-03

Idag har vi varit ganska produktiva på Lernia, jag är nästan klar med att punkta fast mitt rör som sedan ska trycktestas och tåla hela 10bar. Imorgon kanske vi får reda på om jag klarar det eller inte. =)

Sjukt hur mycket det kan blåsa. När jag cyklade hem idag så så höll jag på att dö av både syrebrist och trilla av cyklen och knäcka nacken. Igår började som sagt snön att falla och lägga sig här i Skåne vilket gjorde att underlaget för cykel kan liknas med att cykla på savannen med två fläskfilé:er tejpade på ryggen. Imorgon kan man bara hopas på att Vägverket kan göra sitt jobb och salta cykelvägen.

Som följd av att cykla hem i detta väder så har jag endast orkat spela Call Of Duty 4: Modern Warfare idag. Sitter just nu och väntar på att Dolle ska bli klar.

Var precis ute med Cico och passade på att ta några bilder...


2008-01-02

Idag spenderades tiden på Lernia på dagen där jag svetsade lite med gas.

Kom hem och satte på National Treasure: The Book Of Secret, för att en gång för alla försöka se klart den utan att somna för att kl är 4 när det har gått 10min av filmen. Efter halva filmen skrek min mamma på mig som då ville informera mig om att maten var klar. När jag sedan sett klart filmen som enligt mitt tycke var mycket underhållande, satte jag igång min älskade Xbox 360. Mitt "Game of choice" blev Call Of Duty 4: Modern Warfare, vilket enligt min mening är det bästa FPS-spel (First Person Shooter) som finns på marknaden idag! Saken blir inte sämre när man spelar över LIVE med Dolle eller Staffan.

Jag tog lite foton när jag spelade och sen blev det lite på mina kontroller och spel också...



Efter att jag tagit bilden på gitarren och ratten så kom jag att tänka på att mitt rum ät ganska mycket stökigare än vad det var när jag städade inför Julen. så här slänger jag upp lite bilder på det...



Det som är positivt är att jag vet var allt ligger så vad jag vill kalla det här är "Organiserad oreda!" =)

God natt!

Nytt år

Den underbara dagne som är sissta dagen på året spenderades ute i mina föräldras sommarstuga ("SOMMAR!".) Jag och tomas anlände ganska tidigt på dagen eftersom vi var tvungna att fixa och dona lite med stugan.
Det första som gjordes när vi kom innanför dörren var att starta upp en rejäl eld i eldstaden, sen var det bara att bära in allt som skulle förtäras i både flytande och fast form.
Efter allt slit med tunga kassar och Tupperwear så var det bara att lägga sig i soffan för att chilla lite så att man inte var allt för trött sen när folket började trilla in.


Tomas var först... eller var det så?

Vid sex snåret började alla trilla in efterhand... eller mest i en stor klunga. Axel, Sara och Alex var i alla fall först.
Hela kvällen började med att jag fick hålla ett litet föredrag om hur man skulle använda toaletten då vårt vatten är avstängt under vinterdelen av året.
Efter att alla hade förstått hur det fungerade satte alla sig ner för att börja korka upp diverse drycker. Medans vi gjorde det så smög Tobias och Sandra ut i köket för att förbereda Sushin som Tobias hade lagat till förrätt. Jag kan säga att jag blev mäktikt imponerad av Tobias dolda talanger som nu även innefattar Japanskmat. =)
Wasabin var av det starkaste laget. Medans dom flesta fegade med ett hårstrå wasabi så kryddade jag till det med en rejäl mastordont-klick, vilket jag ett par sekunder senar fick känna av. Detta gjorde dock inte att jag slutade upp med den klicken utan jag bara fortsatte att ösa på mer och mer för varje bit.


Smaskens!

Därefter blev det lite mer prat och drycker till höger och vänster. Ett litet tag senare så tyckte jag och Tomas att det var dags att lägga upp inför den stora måltiden. Potatisgratäng, Potatissallad, Kallmarinerad Fläskfilé, Kycklingfilé, Himmagjord Bearnäsås, Coleslaw (?), både gröna och svarta oliver och sist men inte minst Henriks sallad.


Heavenly Divine!

Efter att alla var mätta och glada så tågade Frida in med årets sista efterrätt. Oh my säger jag bara... kommer inte ihåg vad den hette men det var iaf bär på toppen och sen någon smaksatt fromagé (?) i bottnen! Mums-filli-bubblan!

Nu när alla ätit en utsökt tre rätters middag började gänget att splittra sig lite, en del satte sig i tvrummet och en del satt kvar i uterummet. tiden gick och sen var det dags att spela sällskapsspel. Vårat val blev Alias... vårat och vårat, det var mest Sara och Linns val. Efter att bli helt förnedrad i det spelet så var det lite dö tid över till att mingla rundor tills tolvsnåret då vi gick ner till havet för att avnjuta en god flaska Moët & Chandon Rosé Impérial (nr 7598) och Henriks raketer. Av någon okänd anledning så var det bara han som köpt raketer.
Efter alla kramar och "Gott Nytt År Joakim!" så bar det av igen till stugan där en varm brasa väntade.



Efter att jag gått ett par vänder i stugan och kollat till alla så märkte jag att det låg en hög med tjejer i trippelsängen vilket det inte får utan manligt sällskap. Manlig som jag är så kännde jag mig tvingad att skrämma skiten ur dom, så vad jag gjorde var att ta satts och sedan utföra den animaliska formen av en svan i luften. När jag landade över dom så kan jag säga som så här att om jag inte hade legat över dom så hade vi haft en hel del rädda höns i stugan!
Resultatet av mitt svanhopp var att allt slutade med att alla tjejer skulle kittla mig. Jag fick kämpa för livet, det var ungefär lika lönlöst som att en gnu kämpa för livet när en lejonhona har tänderna runt halsen på den!

Tiden gick och gick. Helt plötsligt så var det inte många kvar i stugan förutom Jag, Tomas (däckad i sängen), Frida, Henrik, Sara och Henrik. Efter ett tags försök till att övertyga en viss person till att inte köra hem så fick vi honom tillslut att lägga sig i sängen för att sedan somna in.

Ett par timmar sömn pajas rätt lätt av att en brasa (vilket är det enda som värmer upp stugan om man inte har radiatorerna igång.) slocknat så fick ju jag som den Värd jag var, gå ut och hämta mer ved till eldstaden. Om ni var uppe kl 7 och gick ut en runda så vet ni ungefär hur kallt det var när jag gick ut för att hämta ved. När jag väl fått fart på elden så var ett av mina största problem att somna. Resten av morgonen spenderades genom att titta på TV Shop, TV4, TV Shop, Myrkrig (SVT), TV Shop, TV4 och läsa det senaste på SVT 24 för att senare återgå till TV4 för årets första Nyhetsmorgon. Folket vaknade efter hand och tillslut så åt vi frukost för att senare mysa till det framför TV:n med en fräck rulle. (Nej det var inte DIE HARD, ROVDJURET, Dolphan, Seagal eller något annat manligt. rullen som visades på TV4 var Ronja rövardotter.)
När filmen var slut trillade Axel, Sandra och Tobbe in i stugan igen. Vi fick vakna en gång till sen började vi städa vilket jag tyckte gick förvånansvärt snabbt.


Jag vill ha din tatt Sara! =)

Nu orkar jag verkligen inte skriva mer! =P

Jag tackar alla som kom och delade med sig av sin glädje!


Nu var mitt års och min första blogg klar. Vem vet... det kanske kommer fler! =)

Kan länka till mina kompisars bloggar (dom jag vet):

fjabben.blogg.se
stellansfiesta.blogg.se
wescbyaxel.blogg.se

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0