lmao

från det att jag la upp förra inlägget så gick mina besökare från 18-30 besökare om dagen till 0! ^^

om ni är riktigt tålmodiga så kanske jag lägger upp fler bloggar här i framtiden. =)

no use for a name

känn er dissade! jag skiter i detta systemet nu och går över till bilddagboken... så för er som är intresserade av att se mina bilder kan ju alltid surfa dit.


 http://frikktion.bilddagboken.se


hej så länge

btw.. i is sick asfukc

random pics, no info...

Axels klockatuppenredflowersträdbåtträd-blommortivolibojjc4hotel

har inget annat att tillägga

GET Inspired

Efter en sen kväll med film och en sväng utom Hässleholm så var det dagen därpå fullt upp på schemat. uppe med tuppen och snabbt borta på Fantasi för att få lite i oss så satt vi tillslut i värmen utanför 1st BASE för att invänta chefen.

Henrik äter frukostflowers

Strax innan vi körde så upptäcktes det att jag såg ganska rolig ut i baksätet med en vägg som minskade utrymmet radikalt mycket.

tight om man har en vägg i henriks bil

lite stress och några timmar senare så var vi klara med montern och kunde slappna av och gå runt för att titta lite på de andra.

i monternpå mässanRebeckas sonpå mässan

under hela dagen så var där 70 personer inne på mässan vilket gjorde att det var sjukt mycket död-tid.

hemma så blev jag hungrig som en häst så jag gjorde några utsökta revben till mat som serverades med en väldigt god och välförtjänt öl.

hemma efter mässanmumsigt efter en dag på yllanyummi

Spindlar, gubbar, noshörningar och väggar

Ibland när man vaknar och går ut för att röka så kan man upptäcka vissa saker:

SpiderMAN =S

Väl hemmifrån så blev det något av en så kallad klassiker i stan. Antingen jag själv eller jag och Henrik på Bunna eller 1st Base med Rebecka.

Henrik På BUNNATulip crossed with a Rose?Isse?hip-hop/skate


Senare på kvällen blev det en Frida, en Joakim och en Henrik på besök hemma hos Tomas där vi/Jag åt pizza och snacka lite skit på balkongen.
Hos tomasHos TOmashos tomas

Mitt i all skit snack så kom jag på att Rebecka kanske skulle behöva en skiljevägg till morgondagen då vi skulle hjälpa henne med att ställa ut ltie saker på Mässan. Henrik kolla med sin bror om vi kunde låna en vägg från Teatern och tydligen så gick det bra för vi satt utanför Teatern sen i väntan på nyckel och vägg.
i bilenTeatern

1 Maj

Spenderades med Henrik på stan där jag skrattade lite åt kommunisterna som bara är bra på att skrika och inget annat.

Kommunister

Sen drog vi ut till Max för att försöka prata med Staffan som jobbade men det var ju inte en s lönt för det dröslade in folk hela tiden.

Staffan på G

Nu har jag äntligen redigerat alla bilder som blev något att ha, så inom kort så kommer det upp inlägg från dagarna som gått sedan Valborg. =)

mycket på gång nu

har många foton att redigera nu när helgen är över. så det blir en mycket omfattande blogg i veckan skulle jag tro men först ska jag till Långebrohälsan imorgon.

RSS 2.0