färgstark









payne

Sedan igår 12:00 har jag inte kunnat göra annat än att stöna av smärta. Fick tid hos tandläkaren 18:20 igår där dom konstaterade att jag fått ytterliggare problem där jag för två år sedan hade tandköttsinflammation och måste nu rotfyllas men det blir det inget med förrens den 25 November.

Smärta är allt jag har att berätta om. Den oförlåtliga smärta som jag numera besitter tömmer en på glädjen att vara vaken, det enda jag vill göra är att försöka sova bort den! När man sedan vaknar för att dra till jobbet så vaknar man inte av klockan utan av smärtan som borrar sig igenom hela huvudet och när man sen tittar på klockan för att sedan upptäcka att man bara sovit i 30-60min blir det inte bättre...

nu såhär 24h efter det att jag steg in hos tandläkaren har inte smärtan försvunnit. Var idag tvungen att ringa till tandvårdshuset för att dom skulle kunna skriva ut Pencilin så att jag inte får någon dödlig sjukdom eller nått. (Jag vet andra som inte hade varit svaga för att få en dödlig sjukdom så att dom kunde lämna skiten istället för att försöka göra situationen bättre.) Så nu på kvällningen ska jag försöka få så mycket sömn som möjligt för att sedan ringa tandvårdshuset imorgon ogen om inte smärtan har släppt så att dom kan skriva ut lite morfin eller nått så att jag slipper ta nipaxon i hopp om att smärtan ska försvinna, vilket den verkligen inte gör.

tack o hej just nu vill ja inte va mej! (WTF?!)


swimmingport!

Helgens uppgift var att köra ner till Simrishamn för att hjälpa farmor med att lära sig att hantera datorn och diverse andra tekniska prylar.


Farmor antecknar.



Antonios A.K.A Don Anté har en bror som heter Musse och här e han.


Nere vid farmors stuga som är nyinköpt blev det lite mer foton







A Tribute to Svenska Kyrkan?

sängar och folk som fyller 50.



Dagen börja med att flytta en säng från Sommarlust till Simrishamn,
för att sedan ta en sängar från simrishamn tillbaka till Sommarlust och en till stugan i Sillnäs.




Väl tillbaka i stan så bar det av till syrrans nya lägenhet som börja bli beboelig(?).
fler bilder från lägenheten kommern är jag har lust att fixa dom.



Sen på kvällen vart det min Morbrors femtionde födelsedag som skulle firas med mat, kaffe, tårta och sprit.
den festen innehöll allt från glädje tårar till tårar fyllda av ilska.






RSS 2.0