Kan man vara mer aktiverad under en dag?

Vakna 09.00 och började med att sätta på en kopp kaffe för att senare få SMS av Kim som undrade om vi skulle gå en runda på stan. Rullade lite cigg, prata lite med Malin och sen bar det av mot Kim.



Kom in sa hej och sen började vi klä på Alice. På väg ner mot stan så mötte vi Sandra som hängde med. Lite skit snack och ett par minuter senare så satt vi på Bunna, där vi njut i solen med hjälp av en glad Alice, Coca~Cola, Istee och muffins.



Tidigare än väntat så ringde pappa för att fråga var jag höll hus för jag skulle köra honom till Stugan. Jag hade för mig att pappa hade sagt att vi skulle köra vid halv ett, men så blev det dock inte utan vi mötte upp utanför Domus och körde vid tolv snåret.

Sillnäs kan vara ganska vackert kan jag säga. När vi anlände så hjälpte jag till att packa in lite mat och dricka som ska ätas och drickas imorgon då min syster fyller år.
Jag var sedan tvungen att dra en snabb runda ner till stranden för att testa pappas stativ och mina newbie-skills som fotograf.



På hemvägen svängde jag inom Bromölla för att hälsa på min kusin, men den visiten blev kortvarig då mamma ringde för att berätta att jag skulle hämta henne på jobbet.
Driftade mig ut ur Bromölla och ut mot mammas jobb där jag sedan fick reda på att vi skulle köra utom stallet för att fixa och trixa lite. Snabbis som jag trodde att det skulle va, var det givetvis inte. Där satt jag och väntade och väntade i bilen. Tillslut gick jag ut och rökte och passade samtidigt på att ta några foton.



Tillslut så var man hemma igen och inte mindre röksugen för det...


Får ta och lugna ner mig lite så att kameran inte blir överhättad.

700kr

Det blev en trevlig stund hemma hos Staffan ikväll. Vi tittade lite på TV, drack kaffe, snackade skit och så fick jag lite "points" på hur man ska göra med vissa inställningar i kameran som staffan också provade.



Dagen efter dagen

Måndag är en dag efter en annan, men för en annan. Vaknade pigg och glad. Chattade lite med Tomas på MSN och bestämde mig för att duscha m.m för att sedan dra in till stan och chilla-vanilla med honom.
Väl inne i stan blev det en klassiker (1st Base). Snacka lite skit och en del mobbning försegick efter lördagens bravader.

Tomas blev sen lite hungrig så vi gick "next door" as they say that we say. Satte oss ute för att njuta av Sol, Istee, Köttfärs Baguette och snabbare än fort så anslöt sig Rebecca för att hon också äta en soppa.



Lördag: En dag full av foton

Lördagen blev en dag full med saker att göra och dricka. Tog en liten foto-runda i björket som ligger intill min bostad.



Efter min lilla runda så drog vi till Sara i Glimåkra för att dricka kaffe och köra henne till stan. Jag har nog aldrig skämts lika mycket som när vi åkte in till stan igen. Henke och Isse tvingade oss till att lyssna på Fjortis-musik/Euro-disco och stereon på MAX igenom hela Glimåkra och Broby!



Väl inne i stan så stack vi hem till mig så att jag kunde duscha för att vi sedan skulle dra till Class där det skulle vara Modevisning med diverse avklädda tjejer. Eftersom jag skulle dricka så sket jag i att ta med mig kameran dit så bilder från Class blir det inte här.

wE eEt pisez off shit lajk u four breckfast!

hahah henke hade skickat denna länken till mig och jag känner att jag bara måste dela med mig av denna videon:



Två trevliga dagar ur mitt liv.

Fredagen började med att jag och Tomas umgicks längs stadens gator och fik. Efter att jag sett att All Foto hade fått in Canons nya kamera (Canon EOS 450D) så började jag få mer och mer abstinens över att köpa den. efter nån timme så tog det över mina tankar vilket gjorde att jag gick in och prutade 700kr och köpte den. 

Tomas och jag travade därefter hem till Tomas där jag rusade in på dasset för att tömma påsen som var påväg att spricka. Kli i fingrarna som jag hade var jag sedan tvungen att packa upp kameran och lägga batteriet på laddning för att sedan vänta i 2h för att få ta mitt första foto.

Mot kvällningen så var det Class som var stället där vi valde att spendera vår tid med ett par koppar kaffe och prat.


   1. Lådan till kameran.
   2. Växt.
   3. Tvättmaskin.
   4. Tomas.
   5. Sandra.
   6. Jag och Sandra.

      



Lördagen började tidigt med att skynda hynda för att dra in till stan där man träffade Kim och Henrik för att sedan dra till Yllan där det var Motormässa. Inte en bild blev det då jag inte hittade något intressant att fotografera.
Drog sedan in till stan med Isse för att försöka hitta ett ställe där man kunde stilla sin hunger. Det är helt sjukt vad många människor och barnvagnar det är i Kristanstad på en Lååååång-Lördag.


   1. Krokus(?).
   2. 1st BASE.
   3. Rebecca och Emma.
   4. Rebecca.
   5. Kims Skullcandy.
   6. Isse
   7. Henke
   8. Emma
   9. En Lycka-till-med-affären blomma.
        


MONKiiii STROPP!!!!

idioter och herpes i halsen.

Idioter är denna världen full av, och då menar jag inte George W Bush eller Usama Bin Laden utan helt vanliga och dödliga människor så som syrrans X eller den där störda flickvännen vi alla har eller haft.

Det hela började igår med att man får ännu mer ont i huvudet än vad man hade tack vare att en idiot vägrar sluta ringa på vår porttelefon för att han rymt från gula-huset. Tillslut blir jag så arg att jag säger till syrran att om hon inte säger till honom att sluta så ringer jag polisen för att anmäla honom för trakasserier. Idiot som han är så lyssnar han inte på syrran.
Jag ringer mamma och pappa som inte tror sina öron och varpå pappa säger att jag fick göra vad jag vill. när jag är på väg att ringa polisen så går syrran ner för att säga till honom att dra. När hon ett par minuter senare kommer upp så säger hon till mig att han stal hennes telefon och stack från "brottsplatsen". Hur fan kan man bära sig åt på det sättet när man är 23(?)år gammal är för mig en gåta. Skaffa dig en annan hobby och glöm inte att ta dina piller!

Om detta upprepas så kommer inte polisen att kontaktas utan då kommer problemen lösas på ett annat och mer effektivt tillvägagångssätt. "Your No Jesus Christ!"


Herpes vet vi alla vad det är för något och att det inte är något man skaffar sig för att det är coolt förutom om man har alla andra STD's. Själv så har jag haft herpes både i halsen och näsan nu i över två veckor. Efter det att veckorna gått så har det verkat som om det ska bli bättre, men när söndagen gått och måndagen är kommen så är faktumet att jag blivit sämre eller lika dålig som förra veckan.


Så nu sitter jag här sjuk som en kamel och utan syster som har försvunnit spårlöst under natten/morgonen. Som Pesimist så kan man ju säga "värre än så här kan det inte bli!", men som Optimist kan man säga "jodå!".

fredag morgon

Hittade en EP tack vare min kusin Glenn med ett par ovanliga låtar från en grupp som heter Rise Against. lyssnade på den sen ringde Tomas och gnällde lite så nu måste jag hoppa in i duschen för att sedan dra mig själv till staden via underbara bussförbindelsen som vi har i Kristianstad. Hoppas bara att jag inte blir sjuk igen nu i helgen efter den utflykt som nu väntar mig... anywho så är det värt det för jag börjar bli så sanslöst rastlös! 

SHIBBY, LOW FIVE!

sluta jiddra....

sjukt rastlös man är av att bara vara hemma och hosta och snyta näsan av ansiktet, det blir inte bättre av att Tomas ringer varje morgon och gnäller om att han inte har någon att fika/umgås med om dagarna heller! Imorgon ska jag nog försöka ta mig in i staden tror jag. =)

S&M

vem har sagt att djur inte gillar att bli smiskade?


fi fan a.k.a. down with the sickness

I måndags natt när jag och Staffan spelade CoD4 började jag känna av en krypande känsla i hals och näsa. Dagen därpå vaknade jag utav att Tomas ringde mig, men jag hade ett problem med att prata så jag sket i att svara för att sedan skriva ett SMS till honom där jag skrev hur läget såg ut. Igår var jag kanske vaken i 4-5h då jag tvingade mig själv. Två bra filmer var det som jag kan rekommendera, The Cleaner med Samuel L Jackson och Michael Clayton med George Clooney.

Nu sitter jag bara här och klunkar varm mjölk med flytande honung i och försöker att bli av med denna sjuhelvetes sjukdom!

tekkno majk!


RSS 2.0